verkorte workshop - Goudsmidatelier Mirjam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

verkorte workshop

Workshops > Workshops

Deze workshop is de verkorte versie van de basisworkshop. In deze workshop worden sieraden gemaakt aan de hand van aanwezige voorbeelden van hangers, oorbellen, beads of kralen. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp te realiseren, voorwaarde is wel dat het ontwerp vooraf goed is geschetst of in fimoklei is uitgewerkt.

Niet zo creatief? Geen nood! In het atelier zijn vele siliconenmallen aanwezig, waar u gebruik van kunt maken! Op deze wijze is succes ook altijd verzekerd.

Bekijkt u hiernaast gerust de mogelijkheden. De getoonde sieraden zijn door cursisten gemaakt tijdens een verkorte workshop!

Deelnemen aan deze workshop?
Wilt u deze workshop volgen, mail dit dan aan Mirjam, dan overleggen we de mogelijkheden en uw wensen.Als een ander tijdstip meer gewenst is en u wilt de workshop volgen met minimaal 3 personen? Als de agenda vrij is, kunnen we de datum in onderling overleg gelijk inplannen.

Deze workshop kost € 69,00 per persoon en is inclusief koffie en/of thee met iets lekkers, 7 gram zilverklei en bruikleen van de gereedschappen die nodig zijn om het sieraad te maken. De duur van deze workshop is 2½ uur. 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu