basis workshop - Goudsmidatelier Mirjam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

basis workshop

Workshops > Workshops

Deze workshop is ideaal als je nog nooit met zilverklei gewerkt hebt. Tijdens de workshop worden de basisvaardigheden behandeld, die je nodig hebt om je eigen zilveren sieraad te maken.

De dag begint om 10.00 uur met koffie of thee en wat lekkers. Ondertussen bespreken we het ontwerp van het te maken sieraad, welke gereedschappen gebruikt kunnen worden en wat een handige aanpak is. Voor de lunch is het basisontwerp gereed, zodat deze tijdens de lunch kan drogen. Na de lunch werken we het sieraad verder af!

Het afwerken van het sieraad, bestaat uit het afbakken en polijsten. Lijkt een kleine inspanning, echter hiermee bereikt u het resultaat! Hiervoor nemen we dan ook ruimschoots de tijd!De dag duurt tot +/- 16.00 uur. De kosten bedragen € 99,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, fris, lunch, 10 gram zilverklei en gebruik van gereedschappen.
De workshop is inclusief een uitgebreide lunch. Bent u vegetarisch, of hebt u andere dieetwensen? Laat dit bij uw inschrijving gelijk weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden.


In de agenda staan de beschikbare data -->
Komt deze datum u niet uit of heeft u een voorkeurs datum? En wilt u minimaal met 2 personen inschrijven? Laat dan uw voorkeursdatum aan Mirjam weten, dan overleggen we de mogelijkheden!

Basisworkshop

Basisworkshop

99,00 € Toevoegen
Gevorderde workshop

Gevorderde workshop

120,00 € Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu