Glas - Goudsmidatelier Mirjam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Glas

Workshops > Instructeursopleiding > supplementopleiding

Glas
Glas met ArtClay....... vraagt tijdens deze supplementstraining erg veel aandacht voor glas. Het is een driedaagse opleiding.
Tijdens de training leer je glas snijden, glas breken en glas slijpen. Ook wordt uitleg gegeven over de diverse soorten glas, leer je hoe glas kan worden bewerkt en uiteraard hoe het gecombineerd wordt met ArtClay Silver en wat de reactie van ArtClay silver is op glas. Er worden vijf projecten gemaakt, allemaal diverse technieken.

1. Glas bewerkt met glaspoeders, het glasplaatje wordt gezet in een lijstje van zilverklei;
2. Combinatie van 2 kleuren glas, deze worden trapsgewijs verwerkt, gezet in organische gevormde zilverklei. De hanger wordt afgewerkt met een bailback;
3. Glas wordt bewerkt met fritten en glaspoeders. De glaslensjes worden gezet in een band van zilverklei;4. Neon tube – buisjes worden gezet in een platvlak van zilverklei. Dit kan vervolgens onderdeel zijn van een armband of een hanger;
5. dicroic glass, hanger asymetrisch afgewerkt met ArtClay.

Hou er rekening mee dat vooral deze supplement opleiding een echte training is. Doorgaans worden in deze training geen TOPwerkstukken gerealiseerd. Met de opgedane kennis zal je zelf nog meer moeten experimenteren, voordat je met zekerheid resultaten kunt voorspellen!

Cursusdatum, en kosten volgt zo spoedig mogelijk.
Evenals de inspiratievoorbeelden behorende bij deze opleiding.......


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu