glaswerkstukken - Goudsmidatelier Mirjam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

glaswerkstukken

Workshops > Thema workshops

Glas verwerken in een zilveren sieraad is zooooo sprekend! U maakt ook zelf uw glascompositie... bepaalt zelf uw kleuren....... de oven verzorgt vervolgens de versmelting van de door u geknipte en gesneden glas stukjes. In een workshop van 2 uur kunt u twee tot drie glascomposities maken, die u vervolgens in een (verkorte) workshop verwerkt in de zilverklei. Al die tijd blijft uw sieraad in het atelier van Goudsmidatelier Mirjam aangezien het versmelten en afbakken in de zilverklei oven uren in beslag neemt! Tot slot volgt u een derde verkorte workshop om het sieraad inclusief glaswerkstuk naar uw wens en smaak te polijsten.
Voor deze workshop incl. glas, 10 gram zilverklei, koffie en of thee met iets lekkers en 3 lessen is de prijs per persoon € 140,00. Volgt u al atelier lessen? Of wilt u alleen de glascomposities maken? Dan is de workshopprijs € 25,00
(incl. glas voor maximaal 3 werkstukken) Kies in de webwinkel het voor u geschikte lesmoment. De overige lessen stemmen we in onderling overleg af.

Laat u zich hieronder door de gallary inspireren:

 
 
Glas/zilverklei cursus

Glas/zilverklei cursus

140,00 € Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu