niveau 2 EU - Goudsmidatelier Mirjam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

niveau 2 EU

Workshops > Instructeursopleiding > basisopleiding

Vier projecten worden in drie dagen getraind ter voorbereiding op het behalen van het diploma niveau 2 EU. Een indruk van de vier te maken projecten wordt hiernaast in de gallery getoond.De werkstukken die tijdens de opleiding gemaakt worden, worden door de Teacher, Mirjam Golverdingen in samenspraak met de Europese Examencommissie beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat. Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan krijg je advies van de Teacher, Mirjam Golverdingen over wat te doen om alsnog te slagen.

Verder wordt in deze opleiding aandacht besteed aan de didactische, organisatorische, commerciële aspecten van het organiseren, verkopen en het geven van workshops en cursussen. U krijgt praktische informatie aangereikt die je kan helpen om een succesvol atelier op te zetten of uit te bouwen. De opleidingsprijs is inclusief het benodigde materiaal voor de sieraden en de instructie syllabus. Tijdens de opleiding maak je gebruik van je eigen gereedschappen. De 4 sieraden blijven uiteraard jouw eigendom.
Koffie, thee en de lunch is gedurende de opleidingsdagen inclusief.

De opleiding is in basis klassikaal, ook is het mogelijk om de opleiding individueel te volgen. De groep is zelden groter dan 3 a 4 cursisten.
Zodra je inschrijft wordt € 995,00 in rekening gebracht. Bij meerdere deelnemers op dezelfde training krijgt je het te veel betaalde teruggestort. De opleiding is via het witte vlak in te kopen.De prijsopbouw is als volgt:
 

incl. BTW

excl. BTW

1 deelnemer

€ 995,00

€ 822,31

2 deelnemers

€ 895,00

€ 739,67

3 en > deelnemers

€ 795,00

€ 657,02

opleiding niveau 2

opleiding niveau 2

995,00 € Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu