niveau 1 EU - Goudsmidatelier Mirjam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

niveau 1 EU

Workshops > Instructeursopleiding > basisopleiding

Zes projecten worden in drie dagen getraind ter voorbereiding op het behalen van het diploma niveau 1 EU. Een indruk van de zes te maken projecten wordt hiernaast in de gallery getoond.
De werkstukken die tijdens de opleiding gemaakt worden, worden door de Teacher, Mirjam Golverdingen in samenspraak met de examencommissie beoordeeld. Als het resultaat voldoende is ontvang je de uitslag en het certificaat  Mocht het resultaat niet voldoende zijn dan krijg je advies van de Teacher, Mirjam Golverdingen over wat te doen om alsnog te slagen.

Na het voltooien van deze opleiding beheers je de basistechnieken en kun je mooie kwalitatief goede sieraden maken. De technische kennis die je dan bezit is toereikend om basis workshops met Art Clay Silver te geven. De opleidingsprijs is inclusief het benodigde materiaal voor de sieraden en de instructie syllabus. Het benodigde gereedschap is op de Academy aanwezig, advies is om de gereedschappen tijdens de opleiding aan te schaffen, zodat u ook thuis aan de sieraden kunt werken en deze zorgvuldig kunt afwerken. Het gereedschapspakket kost €
De 6 sieraden blijven uiteraard jouw eigendom.
Koffie, thee en de lunch is gedurende de opleidingsdagen ook inclusief.

De opleiding is in basis klassikaal, ook is het mogelijk om de opleiding individueel te volgen. De groep is gelden groter dan 3 a 4 cursisten. Zodra je inschrijft, wordt € 995,00 in rekening gebracht. Bij meerdere deelnemers op dezelfde training krijg je het teveel betaalde teruggestort. De opleiding is via het witte vlak in te kopen.

De prijsopbouw is als volgt:

 
 

incl. BTW

excl. BTW

1 deelnemer

€ 995.-

€ 822,31

2 deelnemers

€ 895.-

€ 739,67

3 en > deelnemers

€ 795.-

€ 657,02

 
opleiding niveau 1

opleiding niveau 1

995,00 € Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu