open atelier - Goudsmidatelier Mirjam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

open atelier

Workshops > Cursus/openatelier

Voor degene die al ervaring hebben met zilverklei en zelfstandig kunnen werken zijn er de atelier lessen. Deze worden op verschillende tijdstippen verzorgd, doorgaans wordt ingeschreven voor 1 les per maand. U kunt een keuze maken uit een woensdagavond of een donderdagochtend. Zie Agenda voor de exacte datums en tijdstippen.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden die gemaakt kunnen worden tijdens deze atelier lessen. De sieraden worden uiteraard naar eigen wens ontworpen en gemaakt.

 
 

De kosten bedragen € 22,5 per persoon per les, waarbij de te gebruiken ArtClay producten worden aangeschaft bij Goudsmidatelier Mirjam. Na afloop van de les kunt u de kosten van 'het open atelier' contant voldoen. Bij aanschaf van materialen en/of gereedschappen sturen wij u een factuur toe.
En kunt u een keertje niet tijdens uw 'vaste' les? Laat het Mirjam van te voren weten, vaak is het mogelijk om op een andere moment (in dezelfde maand) de les te volgen!

Voor trouwe klanten heeft
Goudsmidatelier Mirjam altijd 'voordeeltjes'. Wat en welke deze voordeeltjes zijn, informeer gerust, ik licht graag de voordelen toe!
Mirjam is altijd aanwezig tijdens de open atelier lessen, met haar kennis en kunde zal zij u altijd begeleiden! Om elke cursist voldoende aandacht te kunnen garanderen, bestaat de maxiale groepsgrootte uit acht personen!

Openatelier

Openatelier

22,50 € Toevoegen
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu