cursus van 7 lessen - Goudsmidatelier Mirjam

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

cursus van 7 lessen

Workshops > Cursus/openatelier

Wilt u echt alles weten over de zilverklei, dan is er de zilverklei (basis)cursus. Tijdens deze cursus wordt in 7 lessen de basistechniek van zilverklei behandeld. De benodigde zilverklei en gereedschappen zijn bij de cursus inbegrepen. Ook ontvangt u de complete documentatie, zodat u ook de beschikking heeft over een geweldig naslagwerk. Tijdens de 7 lessen worden minimaal 6 sieraden gemaakt, meestal zijn dit er veel meer! Immers u kunt thuis ook zelf aan de slag, niet alles hoeft gemaakt te worden tijdens de atelier lessen. Na deze cursus zijn diverse vervolgopleidingen mogelijk. Deze lessen stelt u zelf samen, afhankelijk van uw interesses. Wilt u liever een 'vrij' programma, dan kunt u tijdens de atelier lessen zelf aan uw creaties werken.

Gedurende elk moment kunt u instromen om te starten met uw cursus!
Maak in de agenda zelf een keuze voor de door u gewenste cursusmomenten!

De cursus / atelier lessen kunnen gevolgd worden op de dinsdagavond vanaf 19.30 uur - 22.00 uur. De cursusprijs bedraag € 395,00. Dit is inclusief een compleet gereedschaps- en zilverkleipakket. Totale waarde van het gereedschaps- en zilverkleipakket bedraagt alleen al € 395,00! U ontvangt bij inschrijving een strippenkaart waarmee u 7 lessen kunt volgen!

Uiteraard is daarna de mogelijkheid dat u aanschuift in de open atelier lessen, of verder gaat met de vervolg opleiding.


Cursus 7 lessen

Cursus 7 lessen

395,00 € Toevoegen
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu